aminakodumun, sen kendi ligini desteklemezsen kim bilecek ulkemizin kuluplerini ??? orospu pezevenk, turk ligi çok çok iyi sikerim seni, git ronaldonun sikini yala, buyuk oyuncularinkinide yala ...
sen karsimda olup da ne yapacan .. ben gorunce tirsarsin got !! sikerim gotunu !!
" la ligue Turque ça vaut rien regardez la verité en face bebeler " mis mis mis .. uLan davar, gurbetçi oldugun hemen yansiyor, lan sikik, sen oyle dersen kim bilecek bizim ligi .. kim guçlu oldugumuz bilecek .. orospu git ulkeni desteklemeyi ogren
Ne kadar geri kafali insanlar var turkiyede amk...
Yani Turk oldugum icin, demeliyim : " Turkiye ligi en buyuk lig dir, Fenerbahce Galatasaray Barca ve Realden ustundur ?
Yuru git , ben gercekleri konusurum
Ça sert à rien faire le fou derrière ton PC, moi quand j'insulte c'est en tête à tête, pas sur internet quand je suis en sécurité comme toi
Lan piç, aminakodumun oglu, ben Gs ve Fb, Real ve Barcadan daha mi ustun dedim ? salak, sanmaki Galatasaray ve Fener manchester united, tottenham, juventus, milan, arsenal gibi takimlari yenebilir !!!
Ne yani, sport toto super lig o kadar mi kotu ?? hadi ligi birak, gs ve gb kotumu ?? buyuk takimlari yenemezmi ?? hadi feneri anlarim, ama gs, sonuna kadar destek .. biz bu sampiyonlar liginde basarili olacagaimiza inaniyorum .. çok iyi oynuyoruz, barca gibi top donduruyoruz, cesuruz, gucluyuz, adamin dibiyiz, saygiliz, senin gibilerden degiliz orospu evladi ! ben turk kuluplere avrupada sonuna kadar arkalarindayim ...
Futbolu birak, eskiden, Mustafa Kemal Ataturk Ingilitere, Fransa, Avustralya, Yunanistana karsi, tek basimizia yendik onlardi !!!! tek basimza !!! onlara topraklarimizi birakmadik !!! onlardan daha fazla mermimiz yoktu !!! onlardan daha azdik !!! ama bizde inanç vardi !!! kendimize ozguvenimiz vardi !!! iste gs'de boyle !!! kendisine ozguveni var pezevenk !!!! sen oyle dersen, kim gidip fb ve gs'nin arkasinda olucak got, pozitif ol biraz !!!
BIRAK OYLE MAL MAL KONUSMAYA, SANA SINIR OLDUM, SANKI HIC TURK MACLARINA BAKMIYORSUN, SANKI GIDIP SADECE AVRUPADAKI BUYUK KULUPLERI SEGREDIYORSUN !!! OYLEDIR ZATEN !!! SEN KARSIMDA OLSAYDIN, BUSURU TURKLERLE SENI GEBERTIRDIK, SENIN O SOYLEDIGIN LAFLAR COK BUYUK PATLARDI SANA !!!
Gavurmusun nesin amk .. tobe tobe, su ramazanda agzimi açtirdin ..
Muslera
Eboué - Ujfalusi/Dany - Semih - Hakan
Hamit/Engin - Selçuk - Melo (belli degil) - Amrabat/Emre
Burak - Elmander
BU TAKIM DEVLERI YENECEK !! BUNU BILIYORUM !!! 2000 YILINDAKI ZAFERI GERI BASLAYACAK BU SENE INSALLAH !!! SONSUZA DEK ultrAslan
http://www.youtube.com/watch?v=LYxZSIqT1mQ
" José Mourinho : Burasi cehennem, ben boyle taraftar, camia gormedim "
O TT ARENAYA GELEN SIKILECEK, KESIN !!
Sonsuza dek ultrAslan !!!
Bukadar nefret nedenini biliyorum ))) et tout ca parce quon a gagner la coupe a kadikoy )))))))))
Soylenecek fazla laf bulamiyorum
http://www.youtube.com/watch?v=1T8lzpkmmGc
Gotunu ne kadar veriyon GS'ye , goren de sanir, milyon avrolari oyuncular almiyor bizim Muslera_uA aliyo
Futbol bos, para getirmiyosa ersey bos, kucuk kafanda buyu biraz salak adam
bak, lafi nereye goturuyorsun Arda ... o ne alaka simdi, anlamadimki ? Ben gs taraftariyim, sonsuza dek destekliyorum armami .. sereftir galatasarayi sevmel
SARIYLA KIRMIZIYLA ALNIMIZIN AKIYLA
git, yine turkçeye çevir ... hadi bakalimmmmm, satimis turk
Sanki GS aileni besliyo
Niye bu kadar got veriyon ?
Olm, sen haketten dengesizsin .. Ben seni susturmaya çalisiyorum, kabul etmiyorsun, ilgisiz laflar yaziyorsun
sen turkmusun ? gavur musun ? bir takim taraftari olmak suçmu ?
HEM BIZ BURDA FUTBOLU KONUSUYORUZ, HAYATI DEFIL, SIMDI SIKTIR GIT SAYFAMIZDAN OROSPU, SEN GIT Europe Best Club SAYFASINI YAP !!
len siz sadece kendinizi kucuk dusuruyorsunuz yazik len sizin gibi insanlara bu mubarek gunde kufur ediyonuz.
evet, pismanim kufur ettigim için ... ama bu Ardaya dayanamiyorum, resmen satilmis bir turk .. kesin oruç tutmuyordur o ...
Je t'ai répondu sur l'autre topic, maintenant ferme ta bouche cocuk.
Kendin aradin kendin buldun.
Sen benim Pseudoma gurban ol, gotun gidiyon bir Fenerlinin ellinde diye, onun icin dayanamiyon
Oglum Bak giiiiiit
yeter lan, git konusmasini ve yazmasini ogren'de gel buraya !!!
dedigini bil, hiç bilgin yok ... kendim aramisin, kendim bulmusum .. m'okayyyy lan bi git, satilmis herif
Yumusadin bakiyom teke teke davet ettiyimden beri
Adi a+ cocuk
ne dedigini anlamadim ... olm git turkçeni ogren sonra gel ..
hem Adi degil, Hadi !
C'est sérieux les animaux qui veulent se battre ?